Honlapunkon is beszámoltunk már arról, hogy nem lehetett teljes a Tottenham öröme a Manchester City elleni 1-0-s győzelem ellenére sem, hiszen a csapat legnagyobb sztárját, Harry Kane-t az 58. percben bokasérülés miatt le kellett cserélni a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonásán.

A lefújást követően Mauricio Pochettino menedzser elmondta, akár az is elképzelhető, hogy a mostani szezonban már nem léphet pályára az angol gólvágó.

Kane bokája nem először sérül meg, legutóbb idén év elején kellett több mint egy hónapot kihagynia. Az angol klasszis azonban megszállottként dolgozott azért, hogy minél előbb visszatérhessen a pályára és így lesz ez minden bizonnyal most is.

A topklubok játékosai mellett most már egyre több magyar futballista is felismeri a prevenció és a rehabilitáció fontosságát. Ebben van nagy segítségükre az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető a kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában.

A cég több hazai csapatot és sportolót is segít különböző gépekkel. A terápiás készülékek széles választékát a terapiashop.hu oldalon lehet megnézni és megvásárolni.