Mohamed Mezghrani, a Budapest Honvéd belga-algériai kettős állampolgárságú szélső védője a nyári, ausztriai edzőtáborban az osztrák másodosztályú WSG Wattenst elleni első felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást.

A 25 éves jobbhátvédet még július közepén megműtötték. A felépülésében a masszőrök és rehabilitációs szakemberek mellett a Game Ready is nagy szerepet játszott.

– Boldog vagyok, hogy újra itt lehetek, szerencsére rendben van a térdem, nem érzek fájdalmat és az orvosok is azt mondták, hogy jól halad a felépülésem – mondta Mezghrani a honvedfc.hu-nak.

A kispestiek légiósa január 3-án már a társaival együtt kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre.

Mi az a Game Ready?

A műszer hideg terápiás hatásával javítja és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, sérülések és műtétek után, főleg élsportolóknak ajánlott. A Game Ready növeli a standard teljesítményt, segíti redukálni a betegek fájdalomérzetét, a duzzanatokat, csökkenti a fájdalomcsillapítók használatának szükségességét és felgyorsítja a sebek gyógyulását.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Orvosi eszközök nagy választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók.