A Paksi FC támadója, Haraszti Zsolt tavaly január 24-én, az orosz élvonalbeli Arszenal Tula elleni (0-0) felkészülési mérkőzésen egy szerencsétlen párharcot követően kapott a térdéhez, majd érezte, nagy a baj. A 28 éves támadónál az MR-vizsgálat kimutatta, elszakadt a keresztszalagja, kénytelen volt kés alá feküdni. A műtéti beavatkozás sikeres volt, akkor előzetesen 6-8 hónapos kihagyást jósoltak neki.

Haraszti a súlyos érülését maga mögött hagyva, szerdán az NB III. Közép csoportjában szereplő Pécs elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő meccs első felvonásán csereként újra pályára léphetett a tolnaiak színeiben. A rutinos csatár a 62. percben csereként beállva Sajbánt váltotta, aki Báló bal oldali beadása után a győztes gólt fejelte az amúgy két büntetőt is hibázó pécsiek ellen, így a paksiak egygólos előnyről várják a jövőheti visszavágót.

Jó volt, jól éreztem magam, ugyanakkor nagyon el is fáradtam, de ez ilyenkor reális. Ennyi kihagyott nap után persze volt bennem egy kis drukk, de ez is teljesen normális. Élveztem a futballt, és úgy ítélem, nem lógtam ki a többiek közül. Nem féltem, nem figyeltem a lábamra, és ez jó, teljesen benne voltam a meccsben. Örülök, hogy ismét hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez, tényleg nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem – nyilatkozta a paksifc.hu-nak Haraszti, aki eddig összesen 100 mérkőzésen ölthette magára a Paks mezét, ezeken 11 gólt szerzett és 20 asszisztot jegyzett.

MK: Remek gólokkal fordított a Paks, kínos vereséggel debütált az új ZTE-edző – eredmények