Lipót Pékség SE (NB III) – ZTE FC 3-1 (Szemerédi 7. – öngól, Csete 57., Zimonyi 76., ill. Ostrek 61.) – kiállítva: Barczi 52. (ZTE)

Az élvonalban maradásért küzdő, a hét elején edzőváltáson áteső ZTE már a 7. percben hátrányba került, miután Szendrei a saját kapuját vette be. A félidőben mindkét oldalon egy-egy sárga lap villant, így egygólos lipóti előnnyel vonultak pihenőre a felek.

Fordulás után az 52. percben emberhátrányba kerültek a zalaegerszegiek, miután Barczit kiállította a játékvezető. A folytatásban kilenc perc alatt két találatot is láthattak a helyszínen lévők: előbb az 57. percben Csete góljával egyenlített a Lipót, négy perccel később a télen a Lendvától kölcsönvett középpályás, Ostrek szépített. A 76. percben kétgólos előnyre tettek szert a lipótiak, miután Zimonyi talált be, kialakítva ezzel a 3-1-es végeredményt.

Pécsi MFC (NB III) – Paksi FC 1-2 (Rácz L. 37., ill. Kecskés 54., Sajbán M. 57.)

A paksi klubhonlap tudósítása szerint a 19. percben Könyves kapott egy pontos labdát a tizenhatos vonalánál, megpróbálta átemelni védőjét, aki közben elkaszálta a csatárt, azonban Antal játékvezető sípja néma maradt. A 37. percben a Pécs szerezte meg a vezetést: egy szöglet utáni kavarodás után Rácz lőtt laposan a vendégek hálójába.

A második játékrész rémálomszerűen kezdődött a Paks számára – Poór lábában akadt el egy hazai játékos a tizenhatoson belül, Tihanyi a kapu fölé bombázta a tizit. A kihagyott büntető után felgyorsultak az események. Az 54. percben Kecskés tekert tanítani való módon a kapuba a bal oldalvonaltól egy szabadrúgást. Két perccel később Báló bal oldali beadása után Sajbán Máté fejelt a pécsi kapuba. Az 59. percben Poór hibája után ismét büntetőt kaptak a hazaiak, ezúttal Rácz telibe találta a felső lécet.

A hajrában Kónya egy az egyben vezette Holczerre a labdát, a paksi kapus hatalmas bravúrral hárította a ziccert, így a Paks egygólos előnyből várhatja a jövőheti visszavágót.

Dorogi FC (NB II) – III. ker. TVE (NB III) 4-1 (Vigh 24., Beke 34., Barna 40., Délczeg 91. ill. Bori 4. – 11-esből)

Az NB II-es Dorog és a harmadosztályú III. kerületi TVE összecsapásán a 4. percben a vendégek kerültek előnybe, miután Bori büntetőből volt eredményes. A félidő felénél Vígh egyenlített, amit további két találat követett – előbb Beke, majd Barna is bevette az óbudaiak kapuját.

A második játékrészben hat sárga lap mellett Délczeg is betalált a hazaiak részéről, így a dorogiak 4-1-re nyertek a III. kerületi TVE ellen a Buzányszky Jenő Stadionban.

424 nap után győztes meccsen tért vissza a Paks kulcsembere