A Nagykanizsa – Érd NB III-as rangadó első perceiben súlyos sérülést szenvedett Vlasics Dániel, a hazaiak játékosa  Melczer Vilmos belépője után.

A játék húsz percig állt, s miután a kanizsai labdarúgót mentő szállította el, a csapatok ismét egymásnak feszülhettek – írja a kanizsaujsag.hu. Az érdiek végül egy hajrában szerzett góllal megnyerték a mérkőzést és ezzel továbbra is harcban vannak a feljutásért.

Sajnálom, hogy a súlyos sérülésből fakadóan ilyen meccs kerekedett a mérkőzésből – mondta el a portálnak a meccset követően Barna László, az FC Nagykanizsa trénere. – Vlasics Dani az egyik legjobb játékosunk és úgy tűnik, hosszú időre akár ki is dőlhet a közös munkából. Sokat tettünk bele ebbe a meccsbe, ugyanakkor sajnos ezért pontot, pontokat nem adnak.

A találkozó után az öltözőfolyosón összebalhéztak a felek, amiről szintén beszélt az edző.

– Normális hangnemben közölve azt helyén valónak éreztem volna, ha az érdiek legalább elnézést kérnek az első félidőben történtekért, a helyzet azonban olyan fordulatot vett a folyosón, hogy még ők kérték ki maguknak azt, amit szóvá tettem.

Ezt követően alakultak úgy a történések, hogy a biztonságiaknak a vendégeket az öltözőbe kellett terelniük, illetve a játékvezetők számára – a kisebb térben kialakult szópárbaj közepette – a szobájuk felé vezető utat biztosították.

Az érdiek hivatalos honlapjukon kívántak mielőbbi felgyógyulást a sérült kanizsai játékosnak.

– Úgy gondolom, minket jobban megfogott ez a sérülés, mint az ellenfelet, de szerintem egy teljesen vétlen helyzet volt. Mielőbbi felgyógyulást kívánunk neki – mondta az esettel kapcsolatban Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.