Alig pár nappal ezelőtt jelentette be, a “Háromoroszlán” című angol labdarúgás történéseivel foglalkozó magazinműsor műsorvezetője, Monoki Lehel, hogy 12 év után távozik a Digi Sporttól és augusztustól máshol folytatja pályafutását.

A csakfoci.hu értesülései szerint a Digi Sport kedvelt televíziós szakértői csapata egy az egyben csatornát és bajnokságot vált: Monoki mellett a két állandó szakértő, Bánki József és Sallói István is végleg elköszönt a csatornától.

Úgy tudjuk, mindhárman augusztustól a nemrég a Bundesliga közvetítési jogait megszerző Aréna4-nél folytatják televíziós pályafutásukat.

Az már korábban eldőlt, hogy a TV4, az Arena4 és az Arena4+ lesz a német foci új otthona augusztustól a 2024/25-ös szezon végéig. Sallóiék látókörébe egyébként ezzel az eddiginél sokkal több magyar játékos kerül, hiszen a csatornán kiemelt figyelmet fordítanak majd a magyar játékosokra, azaz Gulácsi Péterre, Szoboszlai Dominikra, Willi Orbánra, Sallai Rolandra, Szalai Ádámra, vagy akár Novothny Somára, illetve ha a Hertha szempontjából jól alakulnak a következő hetek, akkor Dárdai Mártonra és Dárdai Pálra is.

Másik magyar sportcsatornán lesznek láthatóak Szoboszlaiék és Sallaiék meccsei – hivatalos