Pályafutása során harmadszor szenvedett keresztszalag-szakadást az Újpest játékosa, Simon Krisztián, akire több mint fél éves kihagyás vár. A lila-fehérek szélsője először nyilatkozott súlyos sérülését követően.

– Szerencsére egyre jobban érzem magam – mondta klubja hivatalos oldalának. – Nagyon jó szakemberekkel dolgozom együtt, az Újpest FC fizioterapeutái segítik a mozgásom, és koordináljak a tornám. Együtt dolgozunk azért, hogy mihamarabb aktívan vehessek részt a csapat mindennapjaiban.

Minden nap két foglalkozásban van részem, gyógytornázunk, masszíroznak, valamint megkapom az ilyenkor szokásos kezeléseket is. Ennek köszönhetően napról napra jobb a lábam, és jobban érzem magam.

Simon Krisztiánnak az Újpest drukkerei is jobbulást kívántak a derbin.

– Hihetetlen volt az a törődés, amit a derbin kaptam a szurkolóktól. Itt is szeretném megragadni az alkalmat, és megköszönni nekik a támogatást. Rengeteg üzenetet kapok tőlük, ami sok erőt ad a rehabilitáció során. Tényleg nagyon jól esik számomra, hogy tudom, mennyien állnak mellettem. Egy ilyen közegben, ahol megannyi pozitív energiát kapok, könnyebb elérni a célom, miszerint szeretnék mielőbb újból a pályára lépni.