A 2018-as esztendő eddig biztosan nem a tervei szerint alakult Ferenczi Jánosnak. A DVSC balhátvédje tavasszal súlyos bokasérülés miatt szorult kényszerpihenőre, a 2018/2019-es idényben pedig a felkészülés alatt szakadt be a combizma, így eddig csak a lelátóról szurkolhatott a bajnokságban – egyébként jól rajtoló – társainak.

– Nagyon rossz volt így kezdeni a szezont, sajnos a nyári edzőmeccseket, egy félidő kivételével, szintén kénytelen voltam kihagyni – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Ferenczi. – Tehát egyáltalán nem sikerült jól a felkészülés a sérülésem miatt, de a lényeg, hogy végre magam mögött hagytam ezt a keserves időszakot. Immáron három hete egészséges vagyok, s bár a szakmai stáb egyelőre még nem állított be a csapatba, bízom benne, hogy a hétvégén már pályára léphetek”

“Már van elegendőnek mondható pontunk”

– A jó rajt miatt kiváló a hangulat a csapaton belül, és a megfelelő önbizalmunk is megvan. Szerettük volna megverni a Vidit, és bosszantó az utolsó percekben pontokat veszteni, ám az 1–1 is jó eredmény idegenben a bajnok ellen. Kellemesebb így készülni a folytatásra, hogy már van elegendőnek mondható pontunk négy forduló után – nyilatkozta a Loki szerepléséről Ferenczi János.

A hajdúságiak ma 20 órától az MTK-t fogadják az NB I-ben, a találkozót a csakfoci.hu-n élőben közvetítjük.