A Debrecen honlapján előzetesen nem jelent meg hír sérülésről, eltiltásról sem lehetett tudni, így magyarázat nélkül maradt Tőzsér hiányzása. Aztán a napokban arról lehetett hallani, hogy a játékos kisebb, nem a futballpályán elszenvedett baleset miatt harcképtelen.

A csakfoci.hu információi szerint egy egészen peches sérülés miatt lett harcképtelen a korábbi válogatott futballista. Egy csapatépítőn történt a baj, ahol a favágás is szerepelt a programban, ennek során Tőzsér egy rossz mozdulat során baltával vágta meg a bokáját, alaposan fel is sértette a bőrt, a nyílt vérző sebet el is kellett látni.

Gondoltuk megkérdezzük magát a játékost, hogy mi történt. Telefonhívásunkra elsőre röviden reagált, és kitérő válaszokat adott, csupán ennyit mondott:

– Volt egy kisebb balesetem, de nem történt semmi komoly, csupán egy kis beavatkozásra volt szükségem. A részletekbe nem szeretnék belemenni. Egészséges vagyok, mint a makk, a csapat rendelkezésére állok már – mondta honlapunk érdeklődésére a 31-szeres magyar válogatott játékos.

Nem sokkal a Tőzsér Dániellel folytatott telefonbeszélgetésünk után a DVSC közleményt jelentetett meg hivatalos honlapján, melyben leírták, hogy több honlap megkereste Tőzsér Dánielt és arról érdeklődött, sérülés miatt nem játszott-e? Ezt követően a közlemény így fogalmaz:

Csapatkapitányunk a spekulációkat szeretné elkerülni, ezért hangsúlyozza, hogy volt ugyan egy kisebb sérülése, de már felépült, két hete a csapattal edz, és teljes értékű munkát végez”.

LENKÓ PATRIK