Arckoponyatörést és agyrázkódást szenvedett Julian Koch, a Fradi védője a Videoton elleni rangadón. A német játékost akkor le is kellett cserélni, azóta hazájában meg is operálták.

– Múlt szerdán rendben lezajlott a műtét, két napra rá kiengedtek a kórházból. Bár a műtét után még érdekesen néz ki az arcszerkezetem, folyamatosan javul az állapotom, egyre jobban érzem magam. (…) Konkrétan az esetre nem emlékszem, csupán arra, hogy a szögletnél elindultam a kapu felé. Utána már csak az maradt meg, hogy a szurkolók skandálják a nevemet, én pedig integetek nekik – nyilatkozta Koch a fradi.hu-nak.

Fradi: Koch repülőre sem ülhet

Koch egyelőre vissza sem térhetett Budapestre, de jövő héten már csapata mérkőzésének a helyszínén lesz.

Már múlt héten is szívesen jöttem volna, de sajnos elővigyázatosságból az orvosok nem engedték, hogy repülőre üljek. Május 23-án térek vissza Budapestre, úgyhogy a DVTK elleni mérkőzésen már a helyszínen buzdítom a társakat.

Csalódott voltam, hogy sem a Videoton, sem a Vasas ellen nem sikerült nyernünk, de bízom benne, hogy a Honvéd ellen meglesz a siker, és júniusban bajnoki címet ünnepelhetünk majd.