Nem kezdődött jól a Videoton – Ferencváros aranyrangadó az NB I-ben. Három perc telt el a találkozóból, amikor bal oldali szabadrúgást végezhettek el a fővárosi zöld-fehérek, a középre ívelt labdára kimozduló Kovácsik Ádám pedig eltalálta a szintén a labdát támadó vendégjátékost, Julian Kochot.

A német védő ijesztő módon feküdt a gyepen, a futballisták pedig rögtön jelezték, jöjjön az orvosi stáb, majd a hordágyra is szükség volt. Kochot ezen vitték le a pályáról, és természetesen cserélnie is kellett Thomas Dollnak, Varga Roland érkezett a pályára.

Az M4 Sport információ szerint Koch eszméleténél volt, amikor már vitték a hordágyon, ezt követően pedig oxigénpalackot és nyakmerevítőt kapott az orvosoktól.

Műtétre lesz szükség

A klub honlapja este tájékoztatás is adott a légiósról. Azt írták, a német játékost a székesfehérvári kórházba szállították.

– Julian állapota stabil, de éjszakára benntartják megfigyelésre. Agyrázkódást és arckoponyatörést szenvedett. Valószínűleg műtétre is szükség lesz – mondta a csapat orvosa, dr. Pánics Gergely.