Az NB II 11. fordulójában lejátszott Soroksár-Monor (2-1) mérkőzés végeredménye már az első félidőben kialakult, miután a hazaiak Bozsó öngóljával és Molnár találatával reagáltak a vendégek korai találatára. A meccs azonban nem emiatt lesz emlékezetes a hazaiak középpályása, Huszák Tamás számára.

A miskolci születésű csapatkapitány egy középre ívelt labdát akart kifejelni, azonban a monoriak játékosa, Tóth Barnabás is erre hajtott. A két játékos összefejelt és a soroksári csapatkapitány húzta a rövidebbet, hiszen az eset után rögtön kórházba kellett szállítani.

Bármilyen hihetetlenül hangzik, mindenre emlékszem – nyilatkozta a soroksarsc.hu-nak a kórházi ágyán fekve, Huszák. – Mindketten a labdát néztük, én menteni akartam, Barna gólt akart szerezni és összefejeltünk. A legriasztóbb az volt, hogy azonnal elkezdett ömleni a vér a fülemből. Mentővel a Merényi Kórház sürgősségi osztályára szállítottak, ahol még az éjszaka folyamán megállapították, koponyacsontom két helyen eltörött, s a fülem is bevérzett.

Az interjú folytatásában megnyugtató részleteket árult el állapotáról a védő.

Szerencsére agyrázkódásom nincs, a csont nem mozdult el, azaz műteni nem kell, de néhány napig így is bent tartanak. Az éjszaka nehezen telt, de azért már tudtam aludni néhány órát.

Információink szerint a történtek után az ellenfél játékosa, Tóth Barnabás telefonon felhívta Huszákot, aki mielőbbi gyógyulást és jobbulást kívánt neki.

Jobbulást kívánunk a soroksáriak tizenkilencesének!