FRISS TABELLA: ÍGY ÁLL AZ NB I

Bár az Újpest középpályása, Nagy Dániel hatalmas gólt lőtt és csapata 1-0-ra nyert hazai pályán a Debrecen ellen az NB I 8. fordulójában, mégsem lehet felhőtlen az örömük. A 27 éves játékos bokasérüléssel hagyta el a pályát a 74. percben, miután korábban Obinna indítása után rálépett a debreceni védő, Barna Szabolcs lábára, így maga alá fordult a bokája.

Nagy hosszú ideig fájlaltatta a sérült testrészét a pályán feküdve, pár percig még próbálkozott, hátha enyhül a fájdalma és folytatni tudja a mérkőzést, ám Nebojsa Vignjevics vezetőedző lecserélte. Helyette Balázs Benjámin állt be a hátralévő időre.

Nagy az elmúlt napokban edzések helyett kezelésekre járt, valamint szerdán először nyilatkozott az egészségi állapotáról.

Enyhült a fájdalmam szombat óta, azonban egyelőre még nem végzek teljes értékű edzést. A hét elején csak erősítek és kezeléseken veszek részt, majd reményeim szerint holnaptól, azaz csütörtöktől újra csatlakozom a közös tréninghez. Fizioterapeutáinkkal együtt megteszünk mindent, hogy minél előbb meggyógyuljak és pályára léphessek – mondta Nagy Dániel az ujpestfc.hu-nak, aki a szezonban 6 tétmeccsen 2 gólt rúgott.

Az Újpest a bajnokságban 8 forduló alatt 10 pontot gyűjtött, és a 6. helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján, három ponttal lemaradva a harmadik helyen lévő MTK Budapesttől.