Ez óriási tévedés, hiszen a babák többsége csak egyféle cumit és etetőcumit fogad el a későbbiek során. De vajon létezik tökéletes cumisüveg, amit minden baba elfogad?

A Twistshake története

Lehet, hogy számodra még ismeretlen a márka, pedig már 2011 óta a piacon van, és magában ötvözi mindazokat a tulajdonságokat, amikre minden szülőnek szüksége van. A későbbi tulajdonos az unokahúgára való felügyelet során szembesült azzal, hogy a kezében tartott cumisüveg milyen hiányosságokkal rendelkezik, és ekkor született meg az ötlet, hogy megalkotja a tökéletes darabot. Tervei alapján minden fontos tulajdonságot egyesít magában, amire csak gondol egy szülő, ha cumisüvegről van szó. 

A Twistshake cumisüvegek olyat tudnak, amit sok más cumisüveg nem, mint például egyben cumisüveg és nagyon praktikus tároló, ha a további etetésekre szánt tápszeradagokról van szó. Mivel minden darab rendelkezik egy csomósodásgátlóval, ami megakadályozza azt, hogy a tápszer összetapadjon, így nagyon jó választás a legkisebbeknek is. Amikor pedig eljön a hozzátáplálás időszaka, akkor akár egy tízórai és uzsi is belefér a Twistshake üvegekbe. 

Minden, ami Twistshake

Ez a különleges cumisüveg sorra zsebelte be a díjakat, így természetesen azonnal a folytatásban gondolkodtak a gyártók. Így készültek el a különféle babaetetési kellékek, a minden igényt kielégítő babakocsik, pihe-puha plüssök, a babák kedvenc cumijai és egyéb különféle babatermékek.

A legfontosabb szempontok persze itt is a családok igényei voltak, azaz a szülők (és a babák) által preferált elképzelések. Szinte természetes, hogy az első ebben a szegmensben is a biztonság, a minőség és persze a kényelem. A legjobb hír pedig, hogy hazánkban a Játéksziget kínálatában is elérhetőek ezek a világszínvonalú termékek, így mindenki számára könnyű beszerezni. 

Ha mindez nem lenne elég, a gyártó úgy alkotta meg a Twistshake hőtartó ételtárolót, hogy tökéletesen záródik, így garantáltan nem folyik ki sehol, és akár 10 órán keresztül tartja hidegen vagy melegen a belehelyezett ételt. Arról nem is beszélve, hogy mivel ránézésre egyáltalán nem tűnik kifejezetten babaterméknek, így akár kamaszoknak és felnőtteknek is kitűnő választás. 3,5 decis az űrtartalma, így nem kevés friss smoothie vagy épp meleg leves fér el benne, ha épp arra éhezel. A kinyitható kanállal pedig bárhol nekieshetsz az étkezésnek mikró nélkül is. 

Tehát ha sokat vagy mozgásban, de valami hazait vinnél magaddal, akkor ne habozz, nyugodtan keresd az uniszex Twistshake hőtartó tárolók egyikét!