Igazán fantasztikus feltöltődést jelenthet kiszakadni a hétköznapokból. Remek élményeket élhetünk meg közösen. A környezetváltozás pozitív hatásairól szóló írások hosszú polcokat töltenek meg. Új helyzetekben találjuk magunkat, sokkal intenzívebben élhetjük meg az adott pillanatot. Nyaraláskor ez még intenzívebb lehet. 

Közös élmények és sok pakolnivaló

Mondják, hogy a kisbabának a legnagyobb biztonságot a megszokott környezete és napi ritmusa jelenti. Érdemes azonban megfontolni, hogy a szülei közelségénél nincs pozitívabb dolog számára. Némi plusz szervezéssel a babával útra kelni igazán örömteli kaland lesz. Igaz, hogy több holmit kell majd bepakolni, de az új közös élmények mindenért kárpótolhatnak. Ha autóval utazunk, befér majd egy praktikus multifunkciós utazóágy, melyben biztonságban és kényelmesen fog aludni csemeténk. Évekig nagyon jó szolgálatot tehet majd egy ilyen darab. 

Érdemes állítható matracmagasságú terméket beszerezni. A nagyobbacska gyerkőcnek is praktikus lesz majd. Ha vannak rajta kerekek, még kényelmesebb lesz a használata. 

Szórakoztatás és étkezés

Próbáljuk meg az utazást vagy annak oroszlánrészét alvásidőre tervezni. A nyugodt baba nem vonja el figyelmünket a vezetésről vagy a navigálásról. Ha mégis felébredne, vagy hosszú ideig tart az utazás, jól jöhet egy autósülésre rögzíthető háttámla tároló. Ebbe aztán rengeteg olyan dolgot bele lehet pakolni, amire a gyermekünknek szüksége lehet útközben. Amellett, hogy nagyon egyszerű felrakni, bele rejthetők játékok, enni- és innivalók. Speciális rekeszébe táblagép tehető.

Igazán kényelmes megoldást jelent útközben, de már nyaralás alatt is a Lindalime etetőkanál. Ergonomikus kialakítása miatt nagyon könnyű az ételek adagolása. Kényelmes használni, hisz 90 ml étel fér bele. Praktikus és higiénikus, kupakkal zárható, így a maszatolás esélye gyakorlatilag minimális. 

Praktikus pakolás

Nem csak az utazás alatt, de a megérkezést követően is praktikus egy Lindalime pelenkázó hátizsák. A hátizsákban a szükséges holmikat mind magunkkal vihetjük majd a kirándulásokra vagy strandolásokra. Unisex, apukáknak is nagyon jól áll. Rengeteg minden elfér sok zsebében és anyaga vízlepergető. Nem lesz gond, ha valami kifolyik vagy rácsöppen. Alsó részén két külön kialakított fakk van, melyekben semmiképp nem keverednek össze a száraz és nedves dolgok. Titkos zsebébe beleférnek az értékeink is. Tehát kalandra fel! Bátran induljunk útnak a kicsi babával is, és élvezzük a csodás közös élményeket!