Egyrészről szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel ha nem tudunk döntést hozni két típus között, akkor választhatjuk mind a kettőt, másrészről viszont szembejön velünk a bőség zavara, és ilyenkor bizony kell valami támpont, hogy mi alapján is döntsünk.

Egykoron és ma

Néhány évtizeddel ezelőtt is még az volt a szokás, hogy amikor rászánta valaki magát egy karóra vásárlására, akkor egy termékként kellett tekinteni a karórára és az óraszíjra, hiszen azok együtt készültek, és az óraszíjak nem voltak levehetők, cserélhetők.

Mára ez nagymértékben megváltozott, olyannyira, hogy számtalan óraszíj elérhető a piacon, másrészt pedig ár-érték arányban is változott a helyzet és pénztárcabarát közelségbe kerültek az óraszíjak, akár többet is tudunk vásárolni.

A HelloCase webáruház Apple Watch óraszíjai a legszélesebb választékot kínálják és igyekeznek a vásárlói igények minden szegmensét kielégíteni. Az okosórákhoz tartozó szíjakat csoportosítva találhatod meg és kedvedre választhatod ki a típusokat és az egyéniségedhez passzoló színvilágot.

Vannak olyan szíjak, amelyek egy színből, míg mások összetetten, két vagy több szín kombinációjából állnak. Ha nem tudsz elhatározásra jutni, akkor vehetsz két különböző alkalomra szóló vagy két különböző színű óraszíjat is.

A milánói acélból készülő minőségi óraszíjak

A HelloCase webáruház egyik csodálatosan különleges márkájával van itt dolgunk. A rozsdamentes fém óraszíj egyszerre mutat erőt és eleganciát. Ezt teszi úgy, hogy elegánsan sugározza magáról, hogy egyúttal masszív és strapabíró is.

A legtöbb változat egy önálló színben érhető el, a kéktől a szürkén át a rózsaszín különböző árnyalatáig, de van jelenleg egy kétszínű (piros-fekete) kombinációjú, illetve egy sokszínű (coloured) típus is.

A nemesacélból készült óraszíj be- és kikapcsolása rém egyszerű, mivel mágneses, így könnyen és gyorsan illeszkedik a csuklódra, szinte tökéletesen rásimul. Mivel egyszerre mutat eleganciát és erőt, szinte mindenhol tudod viselni, de azért ha komolyabb fizikai munkát végzel, ajánlatos inkább levenni.

Hordhatod színházba, koncertre, könnyedebb sportolásokhoz is, pl. futáshoz, kerékpározáshoz, de természetesen a mindennapi munkába járás kitűnő kiegészítője is lehet. Választhatsz hozzá egy még univerzálisabb funkcionalitású és még több színben elérhető szilikon óraszíjat is. Mindössze a méretet kell meghatároznod a webáruházban.

Ha ajándékba szeretnél okosórához szíjat választani, hölgyeknek kitűnő választás pl. egy Ladies fém Apple Watch óraszíj. Mindezek után, akár magadnak, akár ajándékba szántad az óraszíjat, ne feledkezz meg az okosóra kijelzővédelméről sem, hiszen a legérzékenyebb része az órának a kijelző, amely éppúgy törődésre szorul, mint maga az óraszíj!