Túl a műtéten a DAC magyar válogatottja: "Őszinte leszek, nem egyszerű a helyzet"

Már a kórházi ágyat is elhagyhatta a június végén súlyos sérülést szenvedett Vida Máté, akinek a negyedik hétig kell mankót használnia.
Csakfoci Admin 2020. július 9., csütörtök 18:56
Már a kórházi ágyat is elhagyhatta a június végén súlyos sérülést szenvedett Vida Máté, akinek a negyedik hétig kell mankót használnia.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 9., csütörtök 18:56

Mint honlapunkon is beszámoltunk róla, a június 24-i, Rózsahegy elleni Slovnaft Cup-elődöntőn súlyos sérülést szenvedett a Dunaszerdahely középpályása, Vida Máté.

A magyar válogatott játékos azóta már túl van az operáción, sőt néhány napja már a kórházi ágyat is elhagyhatta.

- A DAC-nál belegyeztek, hogy az végezze el az operációt, akiben a legjobban megbízom. Így múlt kedden Majzik Ernő doktor úr operált Siófokon. Nem lépett fel semmilyen komplikáció. A patellából pótolták a keresztszalagot, és két titán csavarral rögzítették - nyilatkozta a DAC honlapjának Vida Máté. - Pénteken hazaengedtek, azóta Győrben vagyok. Két-három hétig önállóan kell végeznem az előírt munkát, azt követően kezdhetem a gyógytornat. A térdem rögzítve van, nagyon odafigyelek mindenre.

A negyedik héten már elhagyhatom a mankót is. Őszinte leszek, nem egyszerű a helyzet, de legalább már a fájdalmas részen nagyjából túl vagyok. Mindent megteszek, hogy megerősödve térjek vissza.

A középpályás csapata előző két mérkőzéséről is beszélt.

- Mindkettő meccs tetszett, főleg a Slovan elleni, mert ott egy komoly játékerőt képviselő gárda ellen nagyon jól játszott a csapat. A Zsolna ellen hoztuk a kötelezőt, de azon a meccsen is tetszetős volt a játék. Látszik Storck mester munkája. Bízom benne, hogy meglesz a második hely - fogalmazott Vida.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz