A City klasszisára feni a fogát a Real Madrid, válogatott középpályást figyel a Barcelona – külföldi körkép

A legfontosabb és legérdekesebb hétfői hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Nyikes Zoltán 2019. szeptember 23., hétfő 22:08
A legfontosabb és legérdekesebb hétfői hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Körkép.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. szeptember 23., hétfő 22:08

ANGLIA

Wolves: A Leicester és a Crystal Palace is meg akarja szerezni a 20 éves védőt, Cameron Johnt, aki jelenleg a harmadosztályú Doncasternél szerepel kölcsönben. (Birmingham Live)

Arsenal: A londoni klub a nyáron megkörnyékezte a Standard Liege védőjét, Zinho Vanheusdent, akivel végül nem sikerült megegyeznie, így kútba esett az üzlet. (TalkSport)

Tottenham: A Spurs megfigyelőket küldött a Fiorentina-Atalanta vasárnapi bajnokira a hazaiak húszéves játékosa, Riccardo Sottil miatt. (The Express)

Everton: 30+10 millió eurót ajánlottak a nyáron a Flamengo csodagyerekéért, a 17 éves Reinier Jesusért, akiért viszont 70 millió eurót kért a brazil klub. Az U17-es brazil válogatott csapatkapitánya a most futó idényben mutatkozott be a felnőttek között. (Goal)

SPANYOLORSZÁG

Real Madrid: Továbbra is előkelő helyen szerepel a királyi gárda kívánságlistáján a Manchester City támadója, Raheem Sterling, akit 2020-ban újra megpróbálnak leigazolni. (The Athletic)

Barcelona: Eric Abidal sportigazgató a hétvégén a helyszínen tekintette meg a Napoli bajnokiját a Lecce ellen. A hírek szerint a korábbi kiváló játékos a nápolyi Fabian Ruiz játékára volt kíváncsi, a 3x-os spanyol válogatott középpályás pedig nem okozott csalódást, hiszen góllal vette ki a részét a 4-1-es győzelemből. (Calciomercato)

OLASZORSZÁG

Juventus: Számos játékosától meg kell válnia a Juventusnak a következő évben azért, hogy a FIFA ne büntesse meg a klubot a pénzügyi Fair Play miatt - a torinóiaknak 300 millió euró értékben kell eladni játékosokat. Az elmúlt hetekben Paulo Dybala, Blaise Matuidi, Emre Can és Miralem Pjanic távozása is szóba került.

Mario Mandzukic abban reménykedik, hogy a nyári átigazolási időszakban a Premier League-ben folytathatja Katar helyett, ahonnan már konkrét ajánlatot is kapott. (Tuttosport)

AC Milan: Továbbra is képben van a Gremio 12-szeres brazil válogatott támadója, Éverton Soares, akiért 45 millió eurót kérhet a jelenlegi klubja.

A Tottenham szélső védőjét, Serge Aurier-t igazolhatják le a milánóiak a januári átigazolási szezonban.

Napoli: Új szerződést fog ajánlani a Napoli a Chelsea-vel szóba hozott Elseid Hysajnak, akinek a jelenlegi megállapodása 2021 nyaráig érvényes. (The Express)

NÉMETORSZÁG

Borussia Dortmund: Eléggé kiakadt Marco Reus az Eintracht Frankfurt elleni bajnoki után arra az újságírói kérdésre, hogy a dortmundi játékosoknál mentális gondok vannak-e.

„Az idegeimre megy már ez... Hülyén védekeztünk a második bekapott gólnál, de ne jöjjenek már folyton ezzel a mentális sz*rsággal!" (Sky Sports)

Fortuna Düsseldorf: Az év végéig adta kölcsön a Sampdoria a német csapatnak Dawid Kownackit, hétfő délután pedig eldőlt, hogy a lengyel támadót véglegesen megveszi a Düsseldorf 7.5 millió euróért. A 22 éves csatár 2023 nyaráig írt alá a Düsseldorfhoz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Magyar tehetség Olaszországban
Csorba Dominik próbajátékon szerepel a Serie A-ban szereplő Sassuolo csapatánál.
Újpest / Fehérvár
Rúben Pinto
A Nemzeti Sport értesülései szerint az Újpest FC tárgyalásokat folytat a Fehérvár FC lejáró szerződésű portugál középpályásával, a 32 éves Rúben Pintóval.
Diósgyőr
Holdampf Gergő
Hivatalossá vált, hogy meghosszabbították Holdampf Gergő nyáron lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz