Dibusz a Fradi EL-csoportjáról: "Nincs kiemelkedő ellenfél, reális cél, hogy pontokat szerezzünk"

A Ferencváros magyar válogatott kapusa joban örült volna egy igazán nagy sztárcsapatnak, de így is erős ellenfelekről beszélt.
Dudás Gábor 2019. augusztus 30., péntek 15:35
A Ferencváros magyar válogatott kapusa joban örült volna egy igazán nagy sztárcsapatnak, de így is erős ellenfelekről beszélt.
Szerző: Dudás Gábor 2019. augusztus 30., péntek 15:35

Mint ismeretes, a Ferencváros az orosz CSZKA Moszkvát, a bolgár Ludogorecet és a spanyol Espanyolt kapta ellenfélként az Európa Liga csoportkörének sorsolásán. A züld-fehérek magyar válogatott kapusa, Dibusz Dénes így értékelt a sorsolás után.

- Természetesen figyeltem az eseményeket. Azt sajnálom, hogy egy igazi nagy sztárcsapatot nem kaptunk, de persze azt is hozzá kell tenni, hogy így is mindhárom ellenfél nagyon erős. Ezzel együtt úgy látom, nincs egy kiemelkedő csapat ebben a csoportban. Az biztos, hogy a bolgárokat fűti a visszavágás vágya, nekünk viszont van két jó emlékünk róluk, ami jelenthet pluszt. Az Espanyol meccseit pedig hétről hétre követhetjük a spanyol bajnokságban. Jobban szem előtt vannak. A CSZKA az elmúlt években többször megmutatta, hogy a topcsapatoknak is komoly ellenfele tud lenni. Nem véletlen, hogy őket sorsolták az első kalapból.

Ebben a csoportban reális cél, hogy pontokat szerezzünk az ellenfeleinkkel szemben - nyilatkozta Dibusz a Fradi Médiának.

Olvastad már?
Boli első Fradi-gólja is kellett a csoportkörhöz: "Még több van bennem, amit meg is fogok mutatni" – interjú
Szinte repülni tudott volna örömében az első gólját megszerző Fradi-csatár, Franck Boli. Szergej Rebrov tekintete viszont szigorú maradt. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh Hunor Vajk
Hosszú távú szerződést írt alá a dán Köbenhavnnál az U17-es magyar válogatott játékos, Németh Hunor Vajk.
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Tovább az összes átigazoláshoz