NB I: Serie A-t is megjárt edző veheti át a Honvédot

Honlapunk információja szerint a korábban többek között a Chievónál, a Watfordnál és a Palermónál is megforduló tréner irányíthatja a kispestieket a következő idényben.
Nyikes Zoltán 2019. május 27., hétfő 20:08
Honlapunk információja szerint a korábban többek között a Chievónál, a Watfordnál és a Palermónál is megforduló tréner irányíthatja a kispestieket a következő idényben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 27., hétfő 20:08

Ahogyan arról hétfő délután honlapunkon is beszámoltunk, a Budapest Honvéd hivatalosan is bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg Supka Attila vezetőedző június 30-án lejáró szerződését.

A csakfoci.hu már akkor jelezte, hogy információink szerint a kispestiek vezetősége olasz trénerben gondolkodik a jövőt illetően, most pedig azt is megtudtuk, hogy nagy valószínűség szerint

Giuseppe Sannino fogja irányítani a következő idénytől a Magyar Kupa-ezüstérmes csapatot.

A 62 éves szakember legutóbb az olasz harmadosztályú Novara Calciónál dolgozott, de korábban megfordult többek között a görög élvonalbeli Levadiakosz, a 2013/2014-es idényben pedig az angol másodosztályban szereplő Watford élén is. Hazájában több csapatot is irányított,

az élvonalban például a Sienát, a Chievót, a Palermót és a Carpit - a Transfermarkt adatai szerint 66 Serie A-s meccs fűződik a nevéhez edzőként -,

de az olasz másodosztályban a Cataniát és a Varesét, a harmadik ligában pedig a Triestinát is vezette.

Ahogyan azt már jeleztük, információink szerint az a Fabio Cordella mérte fel a lehetséges jelölteket Olaszországban, aki korábban komolyabban belefolyt a kispesti klub mindennapjaiba, a Honvéd nemzetközi igazgatójaként is dolgozott. Ő volt az, aki beajánlotta Marco Rossit George F. Hemingwaynek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz