Vasas: Saját kérésére távozik a támadó

A Vasas a játékos kérésére felbontotta Ádám Martin szerződését, így a támadó szabadon igazolható labdarúgóvá vált. Úgy tudjuk, hamarosan aláírhat új klubjához.
Privacsek András 2019. január 14., hétfő 14:28
A Vasas a játékos kérésére felbontotta Ádám Martin szerződését, így a támadó szabadon igazolható labdarúgóvá vált. Úgy tudjuk, hamarosan aláírhat új klubjához.
Szerző: Privacsek András 2019. január 14., hétfő 14:28

A 24 éves csatár szerződése nyáron járt volna le, és az elmúlt hetekben a Vasas klubvezetése több alkalommal is kísérletet tett arra, hogy a lejáró szerződést meghosszabbítsa, de a játékos a számára felajánlott szerződést nem fogadta el, így egyértelművé vált, hogy nyártól nem kíván a Vasasban futballozni – írja a vasasfc.hu. - Ebben a helyzetben a játékos jelezte, hogy számára kedvezőbb lenne a januári szerződésbontás, mert más csapatban képzeli el a jövőjét. A klub egyeztetve Szanyó Károly vezetőedzővel is, elfogadta Ádám kérését, és hozzájárult a szerződésbontáshoz.

A csakfoci.hu információja szerint a támadó az NB II harmadik helyén álló Kaposváron folytatja pályafutását.

Ádám a következőket mondta távozásával kapcsolatban a Vasas hivatalos honlapjának.

- Köszönöm szépen mindenkinek, akivel az elmúlt években együtt dolgozhattam itt a Vasasnál az Akadémiától a felnőtt csapatig – mondta Ádám Martin. - Rengeteg szép élménnyel távozom, de úgy érzem eljött az ideje a váltásnak. Nyáron is felmerült ez már, lett is volna lehetőségem távozni, de a kiesést követően nem szerettem volna elhagyni a csapatot.

Ahogy azonban telt az idő, úgy éreztem, váltásra van szükségem, az az igazság, hogy kicsit belefásultam az ittlétbe, már nem éreztem magam jól a bőrömben. Úgy voltam vele, új lendületre van szüksége a karrieremnek.

- Nyáron amikor elkezdtük a felkészülést már szó esett róla, hogy hosszabbítsunk, ezt a klub vezetése fel is ajánlotta, de én korainak éreztem, és kértem várjunk a tárgyalásokkal. Most az őszi szezon végeztével ismét visszatértünk erre. A klubvezetés jelezte, hogy annak ellenére is szeretnének már most hosszabbítani, hogy az ősszel kétszer is sérüléssel bajlódtam, és nem tudtam elegendő meccsen játszani, és a gólok sem úgy jöttek, ahogy mindenki remélte. Mivel már kevesebb, mint fél év volt csak vissza a szerződésemből, így a szabályok szerint más klubok ajánlatait is meghallgathattam, és ezt követően úgy döntöttem kérem a szerződésem felbontását, mivel nem láttam annak értelmét, hogy egy fél évig még úgy futballozzak itt, hogy közben már tudom, nyáron majd máshol folytatom. Azt gondolom, a helyzetet a Vasas vezetői is hasonlóan ítélték meg, és végül nem volt vita köztünk, úgy váltunk el egymástól, hogy senkiben sincs tüske. Köszönöm az eddigi éveket, és köszönöm szépen a Vasas vezetésének, hogy hozzájárult a szerződésem felbontásához. Sok sikert kívánok a csapatnak és a szurkolóknak egyaránt, nagyon fogok szurkolni, hogy meglegyen a feljutás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz