Mint ismeretes, a skót másodosztály rájátszásának elődöntőjében, 4-3-as összesítésben alulmaradt a László Csaba irányította Dundee United, a Livingston együttese ellen.

A magyar tréner már az első mérkőzés után is megjegyezte, hogy komoly következményei lesznek, ha végül nem sikerül a kitűzött célt elérni, és feljutni az első osztályba. László Csaba nem olyan ember, aki csak a levegőbe beszél, és ezt újfent bebizonyította.

A The Courier úgy tudja, hogy a klubnál hivatalosan is bejelentették, hogy következő szezonban is az 54 éves szakember marad a Dundee United vezetőedzője, aki komoly tisztogatásokat eszközölhet a csapatnál.

Lehetséges távozók és maradók

A Dundee United két hátvédje, Bilel Monshi, és Stewart Murdoch valószínűleg továbbra is maradnak a csapatnál. Tetemes a lista, akiknek a szolgálataira nem tart igényt László Csaba, ilyen: Scott Lewis, Scott McDonald, Paul Quinn, Mark Durnan, Jordie Briels, Grant Gillespie, Emil Lyng és Craig Slater is.

Harry Lewisnak, Anthony Ralstonnak és Thomas Mikkelsennek június 30-án lejár a szerződése, velük a klub hajlandó tárgyalni, ám amennyiben nem fogadják el az új kontraktust, úgy ingyen távozhatnak.

William Edjenguele, Tam Scobbie kettősnek ugyan még egy év hátravan a szerződéséből, de mind a két játékos szabadon tárgyalhat más csapatokkal.