Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, a Levante vette el végül a Barcelona veretlen bajnoki szezonjának lehetőségét, köszönhetően Enis Bardhi bombagóljának, illetve duplájának is.

A tavaly még Újpesten futballozó 22 éves támadó középpályás nagyszerű idényt futott, illetve fut, első spanyolországi évében, 25 bajnokin 9 találatnál jár 1 gólpassz mellett, de a Király Kupában is betalált egyszer.

TABELLA: A spanyol bajnokság állása itt!

A máris a La Liga egyik legjobb szabadrúgás-lövőjének tartott macedón válogatott futballista produkciójával igazi “nagyvadak” figyelmét is felkeltette: az ESPN információi szerint többek között az Internazionale és a Paris Saint-Germain is folyamatosan monitorozza a teljesítményét, így nem lenne meglepő, ha a sztárcsapatok valamelyike a nyáron lépést is tenne megszerzése érdekében.

Az Újpestről 1,5 millió euróért – valamint tovább bónuszokért, a részletek itt! – megszerzett Bardhit jelenleg 5 millió euróra taksálja a Transfermarkt, de vélhetően ennél azért magasabb összegért válna csak meg egyik legjobbjától a Levante.

Berobbant: Csak Messi előzi meg az Újpest volt játékosát a Sky Sportsnál