Szombaton délután a nemzetközi kupaszereplésért száll harcba egymással a Mönchengladbach és a Hoffenheim. A házigazda 51 pontos, otthon masszív, viszont két vesztes ütközet van a háta mögött. A kékek is kikaptak legutóbb, ráadásul alapos verésbe szaladtak bele hazai környezetben a Wolfsburggal szemben. Mindkét alakulat támadásban erős elsősorban, és ma sem várunk óvatoskodást – a gólváltás +2,5-ös opcióval kombinálva például egészen jól hangzik másfélszeres pénzért.

Este két csalódott gárda csap össze a Weser stadionban. A Bréma remek szériát futott, de az utóbbi hetekben elfogyott a zöldek lendülete. A gárda kikapott kétszer a Bayerntől, majd nagy zakóba szaladt bele Düsseldorfban. A sárga-feketék a Ruhr-vidéki derbit veszítették el otthon, 2-4 lett a vége a Schalke javára. A bajnoki címért még így is harcban áll a Borussia, mivel a Bayern sem tudott nyerni legutóbb. A vendégek noha tartalékosak lesznek, így is muszáj pontokat szerezniük. Egymásnak eshetnek a felek, és itt is a gólváltásos opciót választanánk a +2.5-tel – itt ez már 1.7-et fizet.

Olaszországban a Sassuolo a Frosinonét látja vendégül. A hazaiak már tutira bent maradtak az élvonalban, 5-8-4-es hazai soruk nem annyira meggyőző. Legutóbb viszont nyertek Firenzében, és Berardiék jól is futballoztak. Az újonc készülhet a második vonalra, 10 pontos lemaradást kellene ledolgoznia a társaságnak. Idegenben azért okozott már néhány meglepetést a brigád, így ma inkább a találatoknál maradnánk: a +2.5-ös opciót 1.8 körül tartják az irodák.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!