Az észak-amerikai profiligában szereplő (MLS) Chicago Fire odahaza 1-1-es döntetlent játszott a “magyaros találkozón”, ugyanis a hazaiaknál a bokasérüléséből felépülő Nikolics Nemanja, valamint a vendégeknél Németh Krisztián a kezdőben kapott helyet. A mérkőzés 20. percében Nikolicsot le kellett cserélni, miután összefejelt Antoni Delameával. A csatárt sokáig ápolni kellett, ám vezetőedzője a csere mellett döntött, míg ellenfele a pályán maradt kötéssel a fején. Bár a magyar támadó a szünet előtt visszatért az öltözőből, azonban a folytatást már a lelátóról figyelte.

A 60. percben Németh Krisztián könnyen megszerezhette volna a vezetést csapatának, de kiszorított helyzetből sajnos az oldalhálót találta el. Nem úgy Bastian Schweinsteiger, aki a három perccel később megszerezte a vezetést a Chicago Fire-nak. Némethet a 69. percben lecserélték, a Revolution pedig a 83. percben Teal Bunbury góljával egyenlített.

A Sallói Dánielt is soraiban tudó Sporting Kansas City 0-0-s döntetlent játszott a Portland Timbers ellen. A 21 éves csatár az első félidő hajrájában a keresztlécet találta el.

Stieber Zoltán csapata a DC United a Seattle vendége volt, amely 2-1-es vereséget szenvedett. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a mérkőzést. A beszámolóik szerint Stieber jól játszott, és a csapata gólja előtt, az 53. percben ő ívelte be a labdát a kapu közvetlen közelébe, amire Darren Mattocks csapott le.

Tippeld meg, melyik csapat szerzi a legtöbb gólt a vb-n!