Szombaton a SPAL a Cagliarit fogadja. A házigazda nincs jó formában, két vesztes bajnokival a háta mögött fogadja a szárdokat. Érdekesség, hogy a kék-fehérek még nem remiztek az idei kiírásban… (4-0-7). Hektikusan teljesít tehát a ferrarai alakulat, nyertek például a farkasoknál, de kikaptak az addig nyeretlen Frosinonétől. A Cagliari egy ponttal többet gyűjtött aktuális riválisánál, és noha legutóbb kikaptak a Juvétől, a szigetlakók kezdenek összeállni. Bár idegenben eddig nem brillíroztak (1-1-4), ma benne van a pontszerzés, sőt, akár több is… Eddig háromszor találkozott a két brigád, és mindannyiszor a piros-kékek diadalmaskodtak. (D – 3.05, XD – 1.44 – tippmixpro).

A 17 pontos Torino a 14 egységig jutó Parmát látja vendégül. A bikák régóta őrzik veretlenségüket, legutóbb meglepetésre simán nyertek a Sampnál. Belotti remek formát mutat, és a csapat is meggyőzően teljesít az utóbbi hetekben. Az újonc leszálló ágban van, három mérkőzés óta nem tud nyerni, a Laziótól és az Atalantától kikapott, majd hazai környezetben nem bírt a Frosinonével. A gyenge produktum góliszonnyal is párosul – egyik találkozón sem találtak be a sárga-kékek. Ma a bordók sikere várható (H – 1.45 – tippmixpro).

A Rennes vendége a Nantes lesz a francia élvonalban – mindkét csapat 15 pontos a ligában. A csütörtökön még Kijevben szereplő házigazda két nyeretlen bajnoki után a múlt hétvégén győzni tudott a Caen vendégeként. Otthon nem igazén meggyőző (2-1-2), és rendre kevés gólos meccseket vív (5-6). A kanáriknak jót tett az októberi válogatott szünet, azóta három bajnokit húztak be, közben pedig a kupában is továbbjutottak. Legutóbb a Guingampot mészárolták le otthon, a vége 5-0 lett. Vendégmérlegén lenne mit javítani (2-1-3), ma erre minden esélye megvan a fáradtabb Rennes ellen. A pontszerzés benne van a pakliban (DV – 1.62 – tippmixpro).

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!