A belga bajnokságban a Standard Liege a Zulte együttesét fogadja szombaton este. A tavalyi bronzérmes idegenbeli sikerrel kezdte a szezont, 2-0ra győztek a piros-fehérek a Cercle Bruges vendégeként. A Waregem rajtja nem sikerült, a társulat otthon szenvedett vereséget a Mechelentől (0-2). Bár az elmúlt években egyszer-kétszer megtréfálta ellenfelét a Zulte, ezen a meccsen nem érzünk meglepetést. A házigazda behúzza az újabb három egységet, 1.5-ért egy próbát megér a történet.

A svéd élvonalban az Östersund az AFC-t látja vendégül. A házigazda középcsapat, otthonában sokat remizik (3-5-1), de összességében masszív társaságról beszélünk, amely legutóbb a Malmövel ikszalt saját közönsége előtt. Az AFC a sereghajtó, s bár sorra jönnek a kudarcok, egyelőre nem történt edzőváltás. A múlt héten a Hammarby egy hatost vágott nekik saját pályájukon. A H-ra adandó 1,75-ös szorzó egészen kellemesen hangzik…

A remek formában lévő Start a Kongsvingerrel találkozik vasárnap délután. Az oslói együttes sorra nyeri a meccseit, így már a 3. helyen tanyázik a norvég másodosztályban. Otthon erős, és felettébb gólerős! A vendégek a play offra hajtanak, ám idegenben harmatosan teljesítenek, legutóbb pedig saját közönségük előtt is botlottak. Ma jön a papírforma, 1.6 fölötti szorzóért érdemes meghúzni a H-t!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!