A Mol Vidi FC szoros visszavágó után, de továbbjutott a luxemburgi bajnok Dudelange ellen a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében, és a saját párharcát 9-0-val elintéző bolgár Ludogoreccel mérheti össze a tudását legközelebb. A fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolic elismerte, hogy egyelőre nem minden klappol a csapatnál.  

Nem vagyunk jó formában. Beszéltem a meccs előtt is az okokról, de nem akarom zsinórban 10-edszer elmondani. Nem akarok kifogásokat keresni.

Azt is kérdezték a meccs előtt, mi a fontosabb: a látványos vagy az eredményesebb játék. Akkor is azt mondtam, hogy az eredményes. Továbbjutottunk, ma ez volt a legfontosabb.  

Nikolic arról is beszélt, hogy bár sokkal nehezebb ellenfél vár rájuk legközelebb, emiatt egyszerűbb is lehet a dolguk.  

– Személyes tapasztalatom van arról, hogy a Ludogorec más szint, nagyon kemény, kellemetlen ellenfél. Rengeteg jó játékosuk van, és például csak egy hazai játékosuk szerepel a kezdőjükben, nehéz ellenük játszani.

Annak a meccsnek 100 százalékban a Ludogorec az esélyese.

Ennél jobb játék kell a folytatásban, ott is megpróbálunk továbbjutni. Mentális stabilitásban kell javulni, ez elég hullámzó volt a mostani meccsen. Mindegy, ki az ellenfél, ez a mentális stabilitás nagyon fontos, hogy meglegyen. Pszichológiailag kicsit könnyebb is lehet, hogy nem mi leszünk az esélyesek. 

A Dudelange edzője beszólt a Vidinek: “Messze miénk a jobb csapat – nem kicsivel, sokkal jobb”