Nehezen viselte a Mol Vidi FC keddi ellenfelének, a 3-2-es vereséggel búcsúzott Dudelange-nak az edzője, hogy csapata szoros párharcban alulmaradt a BL selejtezőjében. Dino Toppmöller ugyanis igen hangzatosan nyilatkozott a vesztes találkozó után.  

– A két mérkőzés képét tekintve egyértelműen kijelenthető, hogy messze miénk a jobb csapat – nem kicsivel, sokkal jobb. Több helyzetünk volt, de a nap végén persze csak az számít, ki szerzett több gólt.

Ibrahimovic helyzetét még vissza kell néznem, de első pillantásra hihetetlennek tűnik, hogy onnan nem talál be egy játékos. A meccs előtt is azt mondtam, hogy azt várom ellenfelünktől, hogy várakozó álláspontra fognak helyezkedni és nem vállalnak kockázatot, ez be is jött. 15 perc után szerkezetet váltottunk, mert a MOL Vidi sem abban a felállásban játszott, amiben az előző találkozón, ezzel pedig föléjük is kerekedtünk, tényleg csak a gól hiányzott. Szomorúak vagyunk a kiesés miatt, de nem szabad lehajtanunk a fejünket, hiszen vár ránk az EL, amelyre szintén fel kell készülnünk. Büszke vagyok a csapatomra, minden egyes játékosomra, mindent megtettek a siker érdekében! – idézte a trénert a molvidi.hu.

A Vidi edzője: “A következő párharcnak 100%-ig az ellenfél az esélyese, emiatt könnyebb lehet”