Így látták a Chelsea részéről a MOL Vidi FC elleni 1-0-s csütörtöki sikert az Európa Liga L-csoportjában.

Maurizio Sarri, menedzser:Nagyon nehéz mérkőzés lett ebből, mert hiába voltak meg a lehetőségeink az első félidőben, nem tudtuk kihasználni azokat. Alvaro Morata számára nagyon fontos volt, hogy végre a kapuba találjon és hogy jól játszva segítse a csapatot – mindkettőt megtette a meccsen. Nem gondolom, hogy jól játszottunk volna, bár támadásban voltak pozitív periódusaink és sokat volt nálunk a labda, de néha indokolatlanul átengedtük a kezdeményezést az ellenfélnek.

Gary Cahill, csapatkapitány:Elvégeztük a melót. Az ilyen meccsek mindig nehezek, de fontos volt, hogy megint motiváltan léptünk pályára. Próbálkoztunk és próbálkoztunk, a végén aztán megérdemelt győzelmet arattunk. Eléggé visszaálltak, ami felhúzott minket, ki is hagytunk néhány helyzetet, de Alvaro Morata végül belőtte a győztes gólt. Nagyon örültem ennek, mert rengeteget dolgozott a pályán.

Nem kaptunk meg egy tuti 11-est, amikor buktatták Ruben Loftus-Cheeket, onnan, ahol én álltam, betonbiztos büntető volt. Hátulról szabálytalankodtak vele, de megúszták. (BT Sport)

A vitatott jelenet: