A Premier League-ben a Leicester a Fulhamet látja vendégül. A rókák a közelmúltban menesztették gall menedzserüket, azóta egyszer nyertek, egyszer kikaptak. A középmezőnyben tanyáznak, extra motivációja már nem lehet a kékeknek. A londoniak még nem adták fel a kiesés elleni harcot, de esélyeik csökkennek – főleg, ha idegenben továbbra is folyatják ámokfutásukat (0-2-13). Gólkülönbségük még elkeserítőbb: 9-37! Ma is a gólokban lehet fantázia, a +2,5 1,7et fizet…

Az Alaveshez az Eibar látogat. Mindkét gárda jobban szerepel a vártnál, a galíciaiak továbbra is EL-t érő pozícióban állomásoznak. Formájuk jó, legutóbb a Villarrealnál győztek. Otthon masszívak (6-5-1). Az Eibar középcsapat, jobban is állhatna, ha idegenbeli mutatója nem, 1-5-6 lenne. Legutóbb hazai környezetben a Celtát verték. Nem várunk sok találatot a meccstől, kettőt maximum, ez pedig 1.6 szorzón fut.

Vasárnap délután az újonc Frosinone a bikákkal mérkőzik meg. A hazaiak bajban vannak, kieső helyről várják a folytatást, ráadásul otthon mintha meg lennének átkozva. Még nem nyertek meccset, és a formájuk is gyenge. A Torino egyre masszívabb, 41 pontjával EL-es pozícióra hajt. Január közepe óta nem kapott ki, és „emberemlékezet” óta még a hálója sem zörrent meg. Vendégként hajlamos remizni (2-10-1), ám ma nyerhetnek Belottiék – 1.85-ért egy próbát mindenképpen megér behúzni a V-t!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!