A 24 éves játékos, Lyes Houri után könnyen lehet, hogy újabb játékost igazol Romániából a MOL Fehérvár FC, amely romániai hírek szerint az FCSB középpályására, Dragos Nedelcura is szemet vetett.

A Pro X-nek nyilatkozó Gigi Becali, a bukaresti klub tulajdonosa azt mondta, a magyar együttes kétmillió eurót ajánlott a kétszeres román válogatott labdarúgóért,

ezt az összeget pedig el is fogadta a vezetőség. Becali hozzátette, az említett összegen felül különböző záradékokat is tartalmaz a Vidi ajánlata, így amennyiben a magyar csapat nemzetközi kupaindulást érő helyre odaér a szezon végén, akkor további 300 ezer eurót, ha bejut az Európa Liga-csoportkörbe, akkor plusz 200 ezer eurót fizet az FCSB-nek.

A gsp.ro információja szerint időközben vetélytársa is akadt a Vidinek, ugyanis bejelentkezett Nedelcuért az osztrák élvonalbeli Rapid Wien, amely még a mai nap folyamán elküldi a konkrét ajánlatát az FCSB-nek.

A 22 éves játékos 2017 nyarán igazolt a Viitorultól a bukarestiekhez, amely klubnál összesen 66 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 2-2 gólt és asszisztot jegyzett. A válogatottban 2016-ban mutatkozott be az Oroszország elleni felkészülés mérkőzésen, majd 2018-ban szintén edzőmeccsen lépett pályára Chile ellen.

Inkább Magyarországot választják a román játékosok – a vezető sportlap az okokat kereste