Alekszej Baga (BATE):A Vidi egyelőre remekül védekezik az Európa Ligában, ezért elismerés jár a szakmai stábjuknak és a játékosainak is, akik megértették, mit akar az edzőjük és nagyszerűen meg is valósították azt. Ennek a következménye is, hogy ma 6 pontjuk van egy nagyon nehéz csoportban.

De az, hogy jobban, vagy rosszabban szerepelnek-e majd most, az nagyban függ a mi játékunktól. Ha képes vagy védekezésre kényszeríteni egy ellenfelet, az egy dolog, de ha közben esélyt adsz nekik a kontrákra, az már egy másik történet.

A Vidi elég jól nézett ki mindkét PAOK elleni találkozón, mind védekezésben, mind támadásban, de ne mondanám, hogy drasztikusan változtatott a játékstílusán a magyarországi meccs óta. A magyar csapat pontrúgásból is veszélyesek tudnak lenni, de ez egyébként az egész modern európai labdarúgásra elmondható, ma már fontos szerepet játszanak a pontrúgások a futballban. (bel.sputnik.by)

A BATE-MOL Vidi FC Európa Liga-találkozó – amely előtt természetesen már Marko Nikolic is elmondta a várakozásait – várhatóan mínusz 8-10 fokos hőmérsékletben kerül megrendezésre, magyar idő szerint 18:55-től. A találkozót élőben közvetíti majd a csakfoci.hu.

A csoport jelenlegi állása: 1. Chelsea 12 pont, 2. MOL Vidi FC 6, 3. PAOK 3, 4. BATE 3

Ez történt az első, budapesti találkozón (0-2) a két csapat között:

EL: Hiába nyomott a Vidi, gólokat a BATE lőtt – videó