Korábban, átigazolási rovatunkban már beszámoltunk arról, hogy Adorján Krisztián távozhat az olasz másodosztályban 9. helyen végzett Novara csapatától.

Olasz sajtóhírek szerint három csapat versenyezhet a korábban Liverpoolban és Hollandiában is megfordult támadóért. A La Stampa c. lap azt írja, hogy a 24 éves magyar játékost a spanyol élvonalból utolsóként kiesett Granada és a cipriusi Apollon Limmaszol mellett a DVSC is szerződtetné.

Teljes ráncfelvarrás a DVSC csatársorában

A Loki kerete alapos átalakításon esett át a nyáron az előző szezonbeli, gyengébb szereplést követően, már Herczeg András vezetésével. A támadósorban az eddigi érkezők közül a nyíregyházi kölcsönjátékából visszatért Takács Tamás, illetve az ugyancsak a Szparitól szerződtetett régi-új csatár, Tisza Tibor is bevethető lehet, eközben távozott a dél-koreai Suk, a bosnyák Haris Handzic és minden bizonnyal klubot vált a nigériai Derick Ogbu Chuka is.

A támadó középpályásként is bevethető Adorján az elmúlt két és fél idényben 35 bajnoki találkozón játszott a Novarában és összesen 2 gólig jutott. Tavasszal Bernd Storck szövetségi kapitány is bizalmat adott neki a válogatott keret összeállításakor, de végül nem lépett pályára a Portugália elleni vb-selejtezőn. Egész karrierjét figyelembe véve 54 bajnokin 5 gólnál jár.