A Diósgyőrben játékosként is megforduló Fernando Fernández 2018 áprilisában váltotta a kispadon Bódog Tamás vezetőedzőt. A spanyol trénerrel a DVTK abban a szezonban elérte a kitűzött célt az utolsó hat fordulóban, azaz bennmaradt az élvonalban, ám a következő idényben nem történt előrelépés, mint ismert, a miskolciakat a 2018/19-es kiírásban is csak egy hajszál választotta el a másodosztálytól, az utolsó fordulóban sikerült kiharcolniuk a bennmaradást.

Ennek ellenére Fernando a most futó szezonra is megkapta a bizalmat, de a helyzet változatlan, a DVTK jelenleg öt fordulót követően az utolsó helyen áll egy győzelemmel és négy vereséggel.

Honlapunk értesülései szerint a diósgyőri vezetőség a válogatott szünet alatt menesztheti a spanyol trénert a kispadról. Úgy tudjuk, Miskolcon már meg is találhattak Fernando utódját, aki nem más, mint a legutóbb az MTK Budapestnél dolgozó Feczkó Tamás, akinek a munkáját Miskei Attila segítheti.

Feczkó korábban bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel az NB II-ben, továbbá szintén a másodosztályból feljuttatta a második helyen a Balmazújvárost.