A 33. forduló válogatottja

Kosicky (DVSC) – Beriosz (Kisvárda) Szatmári (DVSC), Kamber (Honvéd), Ferenczi (DVSC) – Hasani (Diósgyőr), Cukalasz (Kisvárda), Márkvárt (Diósgyőr), Gazdag (Honvéd), Kukoc (Honvéd) – Szécsi (DVSC)

Tomás Kosicky (DVSC)

Kevés dolga volt a Paks ellen, de azt remekül megoldotta. Végig magabiztosan állt a kapuban, a kapott gólról nem tehetett.

Teodorosz Beriosz (Kisvárda)

A görög védő az egész szezon során átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Nem volt ez másképp az utolsó mérkőzésen sem. A légtér ura volt és jól segítette ki társait is.

Szatmári Csaba (DVSC)

Remekül irányította a védelmet, rendre jól jött ki a párharcokból, szinte nem volt eladott labdája. A támadásokból is kivette a részét, Szécsinek remek gólpasszt adott.

Dorde Kamber (Honvéd)

A kispestiek egyik legjobbja volt. A második félidő elején ő juttatta újra vezetéshez csapatát, majd nem sokkal később a saját kapuja előtt a gólvonalról mentett.

Ferenczi János (DVSC)

Sok labdát szerzett, amelyeket 85 százalékban pontosan játszott meg. Remek védőmunkát végzett, de a támadásokat is hatékonyan segítette, ő adta a gólpasszt az első gól előtt.

Florent Hasani (Diósgyőr)

A DVTK egyik legjobbja volt, szinte minden támadás rajta keresztül folyt végig. Az utolsó percben ő vitte be a kegyelemdöfést az Újpest ellen, így végül bennmaradt csapata.

Sztavrosz Cukalasz (Kisvárda)

Tulajdonképpen benntartotta az NB I-ben a kisvárdaiakat. Igazi vezéregyénisége volt csapatának, az első félidőben fejjel volt eredményes, szünet után pedig 15 méterről talált be.

Márkvárt Dávid (Diósgyőr)

Érett játékot produkált, remekül mozgatta csapatát. Alig volt eladott labdája, csaknem 90 százalékos pontossággal passzolt. Gól ugyan nem szerzett, de játékával jelentősen hozzájárult a DVTK sikeréhez.

Gazdag Dániel (Honvéd)

A Honvéd egyik legjobbja volt, a fontos első gól előtt ő adta a gólpasszt Holendernek. Ezt követően is támadó felfogásban futballozott, remek meglátásai voltak, pontosan játszotta meg társait.

Tonci Kukoc (Honvéd)

Beadásai állandó veszélyt jelentettek az MTK kapujára. A második félidő elején az ő szögletét követően talált a kapuba Kamber.

Szécsi Márk (DVSC)

Csapata legjobbja volt, szerzett két klasszis gólt, amivel tulajdonképpen eldöntötte a Paks elleni találkozót és dobogóra lőtte a Lokit.

A forduló cseréje: David N’Gog (Honvéd)

25 percet játszott és ennyi idő is elég volt neki, hogy duplázni tudjon, így magabiztossá tette a kispestiek győzelmét.

A forduló edzője: Fernando Fernández (Diósgyőr)

Nagyon motiváltan játszott a csapata, sok helyzetet alakítottak ki. Bejöttek a cseréi is, a mindössze 18 éves Korbély Kristóf beállása után 15 másodperccel betalált az Újpest kapujába.