Nagyon más nem is lehet ilyenkor az emberben, mint csalódottság és keserűség. De igazság szerint saját magunknak köszönhetjük, nem lehet szerencséről vagy szerencsétlenségről beszélni. Mind a három kapott gól pillanatnyi dekoncentráltságból, fókuszvesztésből adódott, ezt nemzetközi szinten megbüntetik, még akkor is, ha nem a spanyolok ellen játszik egy csapat – fogalmazott Nagy Ádám, aki rámutatott: három kapott góllal csak nagyon ritka esetben lehet nyerni.

Rámutatott, jobb lett volna, ha az 1-0-ra elvesztett pénteki athéni találkozó máshogy alakul, akkor jobb hangulatban készülhettek volna a hétfői összecsapásra. Hozzáfűzte, azt a mérkőzést az elemzésével le kellett zárniuk, utána már a tallinni találkozóra kellett koncentrálniuk.

Így nem írnám az Athénban történtek számlájára, saját kezünkben volt a sorsunk – hangsúlyozta.

Talán még látszik, hogy sok a hozzám hasonlóan nemzetközi szinten rutintalan játékos. Kevesen vannak, akik folyamatosan nemzetközi kupákban játszanak, márpedig ezek a tapasztalatok nagyon sokat számítanak.

A mérkőzések előtt mindig azt mondják, hogy akárcsak egy fél pillanatnyira se veszítsük el a figyelmünket, és akkor nem kapunk ilyen buta gólokat.

Kiemelte, szeretnék megnyerni a sorozatból hátralevő két budapesti összecsapást: a válogatott november 15-én az észteket fogadja a Groupama Arénában, majd három nappal később ugyanott a finnek ellen zárja a C osztály 2. csoportjának küzdelmeit.

(MTI)

Nagy Dominik: “Sajnos igazságos a döntetlen”; “Forgott a gyomrom fel és alá” – észt-magyar reakciók