Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőre – írja az MLSZ Facebook-oldala.

A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is.

“A jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan kiszolgálta a szurkolókat, de mivel a két óra során folyamatosan 10 ezernél többen kíséreltek meg jegyet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, és egy fő akár négy jegyet is vásárolhatott, óhatatlanul sok szurkoló tapasztalhatta azt, hogy minden erőfeszítése ellenére sem jutott belépőhöz” – tette hozzá a szövetség.

Mint ismeretes, a magyar válogatott (egy meccsel többet játszva riválisainál) jelenleg vezeti az Eb-selejtezők E-csoportját, és egy esetleges Szlovákia elleni győzelemmel óriási lépést tehetnek a részben hazai rendezésű, 2020-as kontinenstorna felé.

Minden jegy elkelt szeptember 9-re, telt ház a Groupama Arénában! Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a…

Közzétette: MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség – 2019. augusztus 9., péntek