Ahogy a csakfoci.hu-n beszámoltunk róla, Gera Zoltán július óta másodedzőként segíti Marco Rossi szövetségi kapitány munkáját a magyar válogatottnál. A csapat szombaton 18 órától Tamperében lép pályára a finnek elleni Nemzetek Ligája-összecsapáson. Gera Zoltán az indulás előtt a ferihegyi reptéren nyilatkozott.

Ez egy új kezdet a csapat számára, és nekem is. Most már nem a pályán töltök be szerepet, hanem a szakmai stábban, de a célom továbbra is az, hogy mindent megtegyek a válogatottért. Nagyon jó kezek között van a csapat, látszott a héten, hogy a szövetségi kapitány által tervezett dolgok megvalósulni látszanak.

Nagyon jól fogadták az új stábot a játékosok, mindenki nagyon jól dolgozott a héten, és remélem, hogy a heti munka a pályán is tükröződik majd a finnek elleni találkozón – mondta a korábbi ferencvárosi kedvenc a fradi.hu tudósítása szerint. Mosolyogva hozzátette, a ferencvárosi kerettagokkal szemben természetesen szigorúbb.

Stieber Zoltán, a DC United középpályása is beszélt röviden újságírók előtt.

Marco Rossi nagyon komoly elképzelésekkel érkezett. Sokat dolgoztunk a héten azért, hogy ezekből minél többet viszontlásson a kapitány és a közönség már a holnapi meccsen is.

A csakfoci.hu tegnap írt róla, hogy Dzsudzsák Balázs távollétében Szalai Ádám kapta meg a csapatkapitányi karszalagot, holnap ő vezeti ki a pályára a magyar válogatottat.

A kezdőcsapatról ebben a cikkünkben szavazhatsz!