Nem tudom, hogy be tudom-e úgy fejezni, hogy ne fogjanak el az érzések…Mindig is őszinte ember voltam. Mindenkinek köszönöm, hogy ezt elérhettem – mondta könnyek között a magyar válogatott 100. meccsét ünneplő csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs az M4 Sportnak a vasárnapi Eb-selejtező (2-1) után.

A csapat csütörtökön is helyenként jól játszott, de nem azt mondom, hogy a szív, de az az akarat hiányzott, az a szenvedély, ami a szurkolóktól kezdve a kispadig mindenkiben megvan. Ma emellett tudtunk is focizni, koncentráltak voltunk végig. Szép támadásokat vezettünk, szép gólokat rúgtunk. Megint egy lépést előre tudtunk lépni ahhoz képest, ahol csütörtökön tartottunk. Partiban vagyunk hála Istennek, nagyon-nagyon büszke vagyok. Ma a játékrendszer picit más volt, kényelmesebb a csapatnak. Ez látszott is. De nem is taktikán múlott.

Egyetértesz a "százados" kijelentésével? 🤔🇭🇺

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. március 24., vasárnap

 

Ma nem lehetett itt más, csakis az, hogy győztesként jöjjünk le a pályáról. Nem érdekelt minket, hogy a vb-ezüstérmes az ellenfél. Minden tisztelet az ellenfélé, de nekik is ugyanúgy két lábuk van, attól nem kell hanyatt esni, hogy a világ legjobb csapataiban játszanak. Ma bebizonyítottuk, hogy szívvel-lélekkel, akarattal, csapatként, szurkolóként és országként bármi el lehet érni! ellen játszanak.

Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást, amit kaptunk!