“Az angol szurkolók a náci karlendítésekkel köszönő magyar ultrákkal találkozhatnak, ha kikap az angol válogatott az utolsó csoportmeccsén” – figyelmeztet a Mirror című lap az esti, Szlovákia elleni találkozót felvezetve, és a magyar válogatottat, mint lehetséges ellenfelet kiemelve.

Az angoloknak le kellene győzniük ahhoz északi szomszédjainkat, hogy megnyerjék a B-csoportot, egyéb esetben előfordulhat, hogy a jövő hétfőn, Nizzában akár a magyar válogatottal fusson össze a nyolcaddöntőben – ehhez nekünk egyébként legalább egy döntetlen el kellene érnünk a portugálok ellen például.

 

 

A lap szerint az esetleges találkozó a magyar ultrák, az Izland ellen látott nézőtéri viselkedése miatt “erőszakkal fenyeget”, a fekete pólós, “szélsőjobboldali” keménymagunk ugyanis Marseille-ben nem csak „náci karlendítésekkel” hívta fel magára a figyelmet, de azzal is, hogy összecsapott a meccs előtt a rendezőkkel.

A portál hozzáteszi, hogy a “kigyúrt”ultrák több, itthon rivális csoportból gyűltek össze mintegy ezren, és korábban Romániában is “balhéztak”.

A Mirror egyébként biztosra megy, és már attól is retteg, mi lesz ha végül győzne ma esetleg az angol válogatott, és így talán a szintén „botrányosan viselkedő” horvát drukkerekkel kellene szembenéznie az egyébként az Európa-bajnokságon az egyik legtöbb botrányt okozó szigetországi szurkolóknak…