Ahogy arról beszámoltunk, leukémiában szenved az előző szezonban a Debreceni Labdarúgó Akadémia U14-es csapatát erősítő kisfiú, Vietorisz Áron, karácsony után egy nappal diagnosztizálták nála a súlyos betegséget.

Áron négytagú családja Debrecenben él albérletben egy kis panellakásban. Az édesapja valószínűleg nem tudja megtartani a munkáját, mivel a nap 24 órájában Áron mellett van, ugyanakkor fontos a kisfiúnak megteremteni a steril körülményeket, ami jelentős anyagi megterheléssel jár, így a család segítségre szorul.

A segítséggel kapcsolatos fontosabb tudnivalókat ide kattintva olvashatod el!

Szalai Ádám és a Játékidő Alapítvány néhány nappal később a fiatal focista és családja segítéségére sietett.

“Vietorisz Áront (a kép bal oldalán), a Debreceni Labdarúgó Akadémia 14 éves játékosát karácsony után egy nappal akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Édesapja felmondott a munkahelyén, hogy a nap 24 órájában a fia mellett lehessen. Csapatunk ma Debrecenben látogatta meg Áront és családját, hogy átadja a Játékidő Alapítvány adományát, amelynek segítségével steril szobát alakíthatnak ki otthonukban és amivel hozzájárulunk mindennapi kiadásaik fedezéséhez. Áron, kitartást és mielőbbi felépülést kívánunk! Gyógyulj meg hamar!” – írta a válogatott focista által létrehozott alapítvány Facebook-oldala.