Vasárnap kora délután rendezték a Monor-Szekszárd NB III-as bajnokit. A találkozón egyetlen gól döntött a hazaiak javára. Az 54. percben Juhász Zsombor és Annus Árpád játszott össze, a pontos kényszerítőt követően az előbbi játekos közelről volt eredményes.

A hosszabbításban felpörögtek az események: előbb a 92. percben Molnár sárga lapot kapott, majd egy perccel később a hazaiak edzője, Fehér Ádám György a kiállítás sorsára jutott, miután az általa vitatott játékvezetői döntést kérdőre vonta. A nyomdafestéket nem tűrő kifejezések mellett a “Hagyjad már, te!” gúnyos megjegyzés is elhagyta a száját, végül heves reklamálás közepette elvonult a kispadtól.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága a november 3-i ülésén kivizsgálta többek közt a kiállított monori vezetőedző ügyét is: a találkozón piros lapot kapó szakember hat soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így legközelebb csak február 20-án, a Vác elleni idegenbeli meccsen ülhet le a kispadra.

A Monor 15 forduló elteltével 26 pontot gyűjtött, és a 6. helyen áll az NB III. Közép csoportjának tabelláján.

A Tv8 Sport felvétele az esetről

Videó: Szétverték a VAR-fülkét és a rendezőkkel is összecsaptak a megvadult szurkolók az élvonalbeli meccs után