A Sényő bajnoki címet nyert tavasszal, méghozzá nagy fölénnyel: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban 18 pontot vert a második helyezett Nyírgyulajra, így megváltotta jegyét az NB III-as induláshoz. Az elmúlt szezon nagy sényői sikere volt az is, hogy idén márciusban, a Magyar Kupában – az idegenbeli 4-0-ás vereséget követően – a kiscsapat 2-0-ra legyőzte az MTK együttesét.

Mindezek ellenére Sándor Tamás, a csapat egy éve kinevezett vezetőedzője nem marad posztján, távozik a DVSC négyszeres magyar bajnoka, egykori 11-szeres válogatott középpályás.

Nem Sándor Tamással kezdődik a felkészülés. A remek szakember munkájával teljes mértékben elégedett vagyunk, ám most nem jutottunk közös nevezőre és elválnak az útjaink. Barátságban, nem haraggal. Az edzéseket Imrő László és Fiumei Viktor irányításával kezdi majd az együttes – nyilatkozta Pehely Zoltán szakosztályelnök az nb3.hu cikke szerint.

A tavaszi interjúnk Sándor Tamással:

Interjú: “Nem látom, hogy a magyar fociban miben kellene bizakodnunk” – Sándor Tamás a Lokiról és a szekrénybe dobott kupabravúrról