Szabadon igazolhatóvá válhatt Kunsági Roland és Laczkó Zsolt, miután eddigi klubjuk, a III. kerületi TVE közös megegyezéssel szerződést bont velük a csakfoci.hu információi szerint.

Pedig a harmadosztály Nyugati csoportjának 4. helyén álló óbudai gárdánál mindkét futballistával alapemberként számoltak az ősz nagy részében. A 28 éves kapus 14-szer állt kezdőként a gólvonalon, azonban az utolsó két találkozón, a Pénzügyőr és a Puskás Akadémia II ellen már a kispadon találta magát. Utoljára az Ajka elleni november 11-i, 2-0-ra elveszített rangadón védett a hálóőr, aki a Honvéd, a Ferencváros, a a finn Rops, a Mezőkövesd, a Győri ETO és a Sopron mezét is viselhette korábban.

A 32 éves és 22-szeres magyar válogatott Laczkó a bajnokságban 9-szer, a Magyar Kupában 1-szer volt a kezdőcsapat tagja, ám az Ajka elleni találkozót követően már vele sem számolt Buzsáky Ákos vezetőedző. Az augusztus végén leigazolt kétszeres magyar bajnok balbekk többek között az FTC, a DVSC, az Olympiakosz és a Sampdoria játékosa is volt korábban, de az utóbbi négy évben hét klubnál is megfordult, sehol nem tudott igazán gyökeret verni az elmúlt időben.

A magyar edzők irigykednek a külföldiekre, a fiatalokra, a szőkékre, a barnákra – Tilos passzolni Buzsáky Ákossal