A Vasas együttese 1-0-ra legyőzte a Haladás gárdáját az NB I 10. fordulójából elhalasztott találkozón. A mérkőzés után természetesen mind a két szakvezető megszólalt.

Michael Oenning (Vasas):Gratulálok a csapatnak, hogy ilyen jól sikerült feldolgozni a vereséget. A mérkőzés elején még voltak bizonytalanságok, de aztán magabiztosak lettünk, főleg miután egy gyönyörű gólt szereztünk. Összességében megérdemelten nyertünk egy nehéz ellenféllel szemben. Bízom benne, hogy ez a győzelem előre viszi a csapatot. Az eredményesség szempontjából nagy kilengéseink vannak, ez azért fordul elő, mert mindig győzelemre játszunk. Inkább egy vereség és utána egy győzelem, mint sorozatban két döntetlen.

Pacsi Bálint (Haladás):Egy vasi góllal kaptunk ki. Bosszantó volt látni, hogy annak a játékosnak, akinek nálunk kellene játszania, győztes gólt szerez ellenünk. Ezt nem akarom bővebben kifejteni, tudom, miről beszélek. Medgyes lábában benne volt a döntetlen lehetősége, amire rászolgáltunk volna. Dolgozunk, lépésről-lépésre haladunk, a kvalitás hiányzik elölről. Januártól meg kell erősíteni a csapatot.