Schindler Szabolcs, a Vasas vezetőedzője betegség miatt nem ülhet le a kispadra a Gyirmót elleni mérkőzésen. A szakembert Tóth András pályaedző helyettesíti majd.

– A Gyirmótra riválisként tekintünk, folyamatosan figyeljük őket, nagyon stabil, összeszokott és fegyelmezett csapat – mondta Tóth a vasasfc.hu.nak. – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, igazi rangadó lesz a vasárnapi meccs. Ellenfelünk szeretne feljutó helyre érni, nekünk viszont el kell érnünk a célunkat, egyértelműen itthon kell tartani a három pontot. Hazai pályán nekünk kell diktálni a tempót, a játékosok erre fel vannak készülve, mindenki várja a találkozót, szeretnék bizonyítani a szolnoki fiaskó után.

Különös döntés az NB II-es klubnál: Az igazgató lett a vezetőedző is

Csertői Aurél szerint jót tett egy kis pihenő a csapatának és nyerni mennek Angyalföldre.

– Fejben és fizikálisan is fáradt volt a társaság, az látszódott a hazai mérkőzésen – kezdte a gyirmótiak vezetőedzője a gyirmotfc.hu-nak. – Jól jött ez a hosszabb hét, regenerálódtunk, kipihente magát a csapat. A “péntek doktor” működik, remélem, vasárnap mindenki rendelkezésre áll. Ahhoz, hogy ott maradjunk az elején, meg kell verni a Vasast. Jó csapat egyértelműen, fel akarnak kerülni, minden körülmény adott náluk, de mi is jók vagyunk.

NB II, 29. forduló:

Vasárnap

12:45
PMFC – DVSC (M4 Sport)

14:30
DEAC – Szeged
Soroksár – Budaörs
Dorog – Haladás
Nyíregyháza – Szentlőrinc
Kazincbarcika – Békéscsaba

17:00
Vasas – Gyirmót
Ajka – Szolnok
Kaposvár – Siófok
ETO – Csákvár