Az NB II hetedik fordulójának zárómérkőzésén az ETO FC Győr fogadta a Vasast hétfő este. A találkozót a vendégek kezdték aktívabban, az első tizenöt percben Hinora próbálkozott lövéssel, valamint Birtalan előtt is adódott lehetőség. Az első gólt azonban a hazaiak szerezték, a 25. percben Vashkeba kiugratását lőtte Andrics 9 méterről a bal alsóba.

A győri találat után Szatmári kísérletezett 16 méterről, a védőn megpattanó lövése a kapus kezében kötött ki. A 37. percben kétgólosra növelte előnyét az ETO, miután Szánthó jobb oldali beadására Szimcsó érkezett középen és a léc alá lőtt.

A szünet után az angyalföldiek veszélyeztettek előbb, Hajdú szögletére Viczián érkezett 10 méterre a kaputól, de kevéssel fölé fejelt. Tizenhárom perccel később a vendégeknél csereként beálló Rétyi kapott remek labdát a bal szélen, jól is vette át,  győriek kapusa, Horváth Tamás viszont nagyon jó ütemben lépett ki a kapujából és menteni tudott. A 84. percben tizenegyest kapott az ETO Viczián szabálytalansága után, ám Horváth Zoltán fölé rúgta. A hosszabbításban a Vasas középpályása, Hinora még fejjel veszélyeztetett, ám nem született újabb gól, így a győriek 2-0-ra nyertek az NB II hetedik fordulójában.

NB II, 7. forduló

ETO FC Győr – Vasas 2-0 (Andrics 25., Szimcsó 38.)