A kezdés után a Vasas ragadta magához a kezdeményezést, és a 11. percben Pekár révén lövésig is eljutott, ám a próbálkozása csúnyán mellé ment. Válaszként viszont a másik oldalon Jovanovic lecsúszott beadása majdnem meglepte Jovát. A 21. percben Pekár bal oldali beadását Feczesin fejelte a keresztlécre, majd Pejovic szögletét az angyalföldiek kapusa hárította. A félidő lefújása előtt mindkét oldalon adódott lehetőség, de gól nem született.

Fordulás után az 55. percen Radó használta ki két szegedi védő megingását, a beadásába Pejovic ért bele, de Varga résen volt és reflexmozdulattal kiütötte a labdát. A 71. percben megszerezte a vezetést a Vasas, miután Köböl jobb oldali szögletét Otigba 8 méterről fejelte a felső sarokba. Két perccel később közel járt az egyenlítéshez a házigazda Szeged, ám Gajdos estében leadott lövése alig ment el a kapufa mellett.

A 84. percben Simon szerzett labdát, középre tálalt, a kapuval szemben érkező Gréczi kihagyta a “kihagyhatatlant”. Az utolsó percekben Otigba kézzel ért a labdába a tizenhatoson belül, azonban a játékvezető nem ítélt büntetőt. A visszajátszások alapján a bíró jogos tizenegyestől fosztotta meg a Szegedet. Az eredmény nem változott, a vendégek elvitték a három pontot a Szent Gellért Fórumból.

NB II, 30. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia-Vasas 0-1 (Otigba 71.)

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Kővári (Gréczi 77.), Mohl – Dobos (Gajdos 68.), Simon Á., Varga Sz (Kóródi 77.)  – Haruna (Grumic 68.), Jovanovic

Vasas: Jova – Otigba, Tóth B., Viczián, Terbe (Balajti 79.) – Hidi M, Szatmári (Köböl 64.), Kovács M. – Pekár (Hinora 75.), Feczesin, Radó (Vernes 64.)