Nem kellett sokat várni az első Vasas gólra, a 8. percben Rétyi lefordult védőjéről, és 11 méterről a kapu közepébe bombázott. A 25. percben összejött az egyenlítés a hazaiaknak, miután Aranyos Mózes váltotta gólra a Horváth Patrik elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt. Hét perccel később ismét megszerezték a vezetést az angyalföldiek, ezúttal Medgyesi a kifutó kapus fölött emelt a kapu közepébe.

A 38. percben Rétyi ugrott ki a balösszekötő helyén a leshatáron, majd középre gurított, ahol Kovács érkezett és az üres kapuba lőtt, két perccel ezután pedig Daróczi beívelését Viczián fejelte a felső léc érintésével a gólvonal mögé. Az első félidőben még Szedlár is bevette az RKSK kapuját, az ő találatával alakult ki az 1-5 – tudósított a vasasfc.hu.

A második játékrészre egyedül Kovács Milán maradt az első félidei csapatból, pályára lépett többek között a Vasasnál edző Bogdán Ádám is. Három perc telt el a szünet után, amikor újabb találatot jegyezhettünk fel: Torghelle futott el a bal szélen, beívelését 8 méterről Abdullah fejelte a kapu jobb sarkába. Az 57. percben gólpassza után gólt is jegyzett Torghelle, aki ballal, 13 méterről a jobb alsó sarokba lőtt.

A Vasas nyolcadik gólját a nemrégiben igazolt tehetsége, Köböl Krisztián szerezte, miután elfutott a balösszekötő helyén, majd higgadtan, 10 méterről a kapuba lőtt az elvetődő kapus felett. A következő két találatunk tizenegyesből született, előbb Birtalan, majd Torghelle váltotta gólra magabiztosan a lehetőséget.

A gólzuhatagnak ezzel még közel sem volt vége, a hajrában ismét bevette az RKSK kapuját Birtalan, Torghelle és Köböl is, így 13 gólt rúgva nyerték meg az angyalföldiek a felkészülési mérkőzést.

Felkészülési mérkőzés

RKSK – Vasas 1-13 (Aranyos 25. – 11-esből, ill. Rétyi 8., Medgyesi 32., Kovács M. 38., Viczián 40., Szedlár 42., Abdullah 48., Torghelle 57., 80., 86. – a másodikat 11-esből, Köböl 64., 87., Birtalan 76., 85. – az elsőt 11-esből)

Vasas: Szmola – Szivacski, Viczián, Medgyesi, Terbe – Szedlár, Kovács M., Hajdú, – Daróczi, Balajti, Rétyi

Csereként pályára lépett: Bogdán Á., Abdullah, Szilágyi, Kleisz, Lakatos, Torghelle, Köböl, Vékony, Birtalan, Szatmári